Achtergrond van de Camino des Pays Bas

Vanuit de hoedanigheid als wandelaars kwamen we  hoedanigheid kwamen wij in contact met de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Eenmaal terug in Nederland ben je gefas­cineerd door alles wat met Jacobus de Meerdere te maken heeft. Dat wil je delen.
Boekje van Jacobus naar Jacobus
Op initiatief van de regio Den Haag van het Nederlands Genootschap van Sint Jacob organiseerden we wandeltochten langs Jacobuskerken in Zuid Holland en door naar Noord Holland, totdat er een complete wandelroute ontstond van Haarlem tot in Schiedam en een rondje door het Westland en sinds 2011 is de route uitgebreid met een aanvulling van Schiedam naar Maassluis als aansluiting op het Deltapad van de Law.  Na aankoop van het boekje krijg je een downloadlink toegestuurd van de route van Schiedam naar Maassluis.
Graag laten we u kennis maken met Jacobalia in Nederland, een stukje cultuur – geschiedenis en spiritualiteit. Geniet u onderweg van de natuur in al zijn elementen!
Met onze medepelgrims hebben wij er de gewoonte van gemaakt de dag af te sluiten met een “Café St. Jacques”. Onder het genot van een hapje en een drankje mijmerden we dan nog na. Allemaal in de geest van Jacobus, onze beschermheilige.
Technische details:
Omvang: 72 pagina’s binnenwerk in 2 kleurendruk op 135 grams houtvrij Maco Silk en in 2-zijdig vierkleurenomslag op 300 grams Houtvrij Maco Silk. Het boekje is afgewerkt met een zilverkleurige aluminium wire-o binding.
Enthousiast? Wilt u dit routeboekje bestellen. Bestel dan nu.